NOVICE

24.11.2023

ZAPOSLIMO

SESTAVLJALEC IZDELKOV (M/Ž)

prevzem delov in vhodna kontrola / priprava delov in sklopov / sestavljanje sklopov v celoto in testiranje izdelkov / pakiranje, skladiščenje in izdajanje izdelkov / vodenje evidenc (prevzemnica, dobavnica, delovni nalog, pakirni list, naročilnica, uvozna/izvozna dokumentacija in ostali spremni papirji) / delo z ročnimi orodji in z stroji / delo v prototipni delavnici / skrb za red in čistočo delovnega okolja / usposabljanje neposredno podrejenih

PRIČAKUJEMO

dokončano osnovno šolo ali poklicno tehnično šolo / znajdljivost, spretnost, natančnost in sistematičnost / odgovornost in organiziranost

NUDIMO

zaposlitev za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas / enoizmensko delo s 5-dnevnim delavnikom (Predstruge, Videm - Dobrepolje) / usposabljanje in urejene delovne pogoje v stabilnem podjetju / fizično nenaporno delo, ki pa zahteva iznajdljivost in natančnost / delo se opravlja v stoječem položaju in delno v sedečem / raznoliko delo z dnevnim kroženjem med različnimi delovnimi operacijami / občasno delo tudi v prototipni delavnici / plačilo po dogovoru (odvisno od izkušenj)

PRIJAVE

Vaše prijave pričakujemo do vključno 15.12.2023 na elektronski naslov info@simetrija.si s pripisom: Sestavljalec izdelkov. V prijavo vključite vaš življenjepis, opis izkušenj in reference. Vse prispele prijave bodo obravnavane zaupno. Lahko tudi pokličite na telefon 031 588 259.

POGLEJ TUDI

SIMETRIJA

je multidisciplinarni oblikovalski in razvojni studio. Z razvojem izdelkov in oblikovalskimi rešitvami inovativno in smiselno opredmetimo želje naročnikov. Prepoznavnost izdelkov in blagovnih znamk gradimo z vsebino in s podobo, s čimer se domiselno dotaknemo uporabnikov. Vsakemu projektu se posvetimo celostno, za kar skrbi skupina strokovnjakov različnih strok.