NOVICE

07.03.2014

Simetrija z V-Texom v Hollywood

Na dogodku Celebrity Connected Event, ki je eden izmed preddogodkov Oskarjev, smo predstavili našo revolucionarno hladilno napravo V-Tex.
V-Tex je popolna novost na področju ohlajevanja pijač, saj malo pločevinko pijače ohladi iz sobne temperature na 4 °C v manj kot eni minuti. Dogodek, kjer je bilo prisotnih veliko znanih oseb, je bil odlična priložnost za promocijo naprave. Obiskovalci so bili navdušeni in so takoj prepoznali prednosti in potencial nove tehnologije. Zvezde so bile ob preizkušanju V-Tex-a impresionirane nad njegovo funkcionalnostjo in izgledom naprave. V-Tex so med drugim preizkusili tudi TANK, R&B, Andy Allo in John Polito.
Hitro hlajenje pijač je nov doprinos k sodobnemu tempu življenja. Je odlična novost za obogatitev družabnih, trgovinskih in promocijskih dejavnosti. Omogoča ravno prav ohlajen napitek na sodoben način in prispeva h kakovosti življenja in varčevanju z energijo.
Simetrija je skupaj s podjetjem Vending marketing in Enviro-Cool (UK) član ekipe V-Tex Technology Team.

POGLEJ TUDI

SIMETRIJA

je multidisciplinarni oblikovalski in razvojni studio. Z razvojem izdelkov in oblikovalskimi rešitvami inovativno in smiselno opredmetimo želje naročnikov. Prepoznavnost izdelkov in blagovnih znamk gradimo z vsebino in s podobo, s čimer se domiselno dotaknemo uporabnikov. Vsakemu projektu se posvetimo celostno, za kar skrbi skupina strokovnjakov različnih strok.