NOVICE

25.02.2019

2009—
10 YEARS AND FOREVER AFTER!

SIMETRIJA - multidisciplinarni oblikovalski in razvojni studio

Mesec februar je naš mesec! In letošnji je prav poseben, saj praznujemo 10 let uspešnega delovanja. Veseli smo, da z nami delite del poslovne poti in se vam ob tej priložnosti lepo zahvaljujemo za sodelovanje. Pretekli uspehi nam dajejo novo energijo in za naslednje desetletje smo oblikovali nove in še drznejše cilje. Ti vključujejo tudi vas, spoštovani poslovni partner, saj vam želimo ponuditi še boljšo storitev in s tem prispevati k vašemu uspehu. Pridobili smo številne izkušnje in na trdnih temeljih zasnovali učinkovit krožni model delovanja, ki združuje 4 ključna področja (Branding, industrijsko oblikovanje, razvoj, proizvodnja). Ta se medsebojno povezujejo v kreativno in smiselno celoto.

Vsakemu projektu se skozi celostni proces posvetimo strokovno in odgovorno, za kar skrbi uigrana ekipa strokovnjakov različnih strok. Rezultat so napredne in inovativne rešitve, ki smiselno opredmetijo vaše želje in ideje. Z njimi gradite prepoznavnost vaše blagovne znamke in širite mrežo zadovoljnih uporabnikov.

POGLEJ TUDI

SIMETRIJA

je multidisciplinarni oblikovalski in razvojni studio. Z razvojem izdelkov in oblikovalskimi rešitvami inovativno in smiselno opredmetimo želje naročnikov. Prepoznavnost izdelkov in blagovnih znamk gradimo z vsebino in s podobo, s čimer se domiselno dotaknemo uporabnikov. Vsakemu projektu se posvetimo celostno, za kar skrbi skupina strokovnjakov različnih strok.