Merilnik klora

Valter d.o.o.

Oblikovanje in razvoj produkta, 2018

V sodelovanju s podjetjem Valter skupina d.o.o. smo razvili merilnik klora. Izdelek, ki je v vsakdanji rabi, skrit očem in izrednega pomena za zdravje. Takšne vrste izdelek zahteva še toliko večjo pozornost oblikovanja in razvoja.

Podrobnostim posvečen proces razvoja se med drugim pozna tudi pri poenostavitvi montaže ter vpogleda v merilni del. Izdelek je prirejen maloserijski proizvodnji ter postavitvi in funkcioniranju v ekstremnih pogojih (vlaga, hlad). Izbor materialov ter vodoodpornost sta ključnega pomena. Optimizacija ohišja veča preglednost ter s tem uporabniško izkušnjo, razvita elektronika ter programska oprema pa skrbita za natančno odčitavanje ter nadzor kvalitete vode.

POGLEJ TUDI

SIMETRIJA

je multidisciplinarni oblikovalski in razvojni studio. Z razvojem izdelkov in oblikovalskimi rešitvami inovativno in smiselno opredmetimo želje naročnikov. Prepoznavnost izdelkov in blagovnih znamk gradimo z vsebino in s podobo, s čimer se domiselno dotaknemo uporabnikov. Vsakemu projektu se posvetimo celostno, za kar skrbi skupina strokovnjakov različnih strok.