3D skener stopal

UCS d.o.o.

Oblikovanje 3D skenerja stopal, 2016

Podjetje USC d.o.o. je bilo ustanovljeno z namenom razviti in tržiti sistem, ki bi lahko s pomočjo sodobne tehnologije potencialnemu kupcu svetoval najustreznejšo velikostno številko pri nakupu izbranega modela obutve preko spleta, ne da bi kupec čevelj pred nakupom sploh pomeril. S tem bi zmanjšali odstotek vrnjene obutve in spodbudili k nakupu tiste kupce, ki se sedaj še ne upajo naročiti obutve preko spletne prodajalne.

Za športno aktivne ter za osebe, ki spletne nakupe čevljev ne prepuščajo naključjem, ter nenazadnje za ljudi, ki jim udobje pomeni največ, smo oblikovali skener za stopala. Napravo, ki z robustno konstrukcijo enostavno izvedbo in obliko nadgrajuje ambicije naročnika ter izdelek kljub mali seriji postavlja ob bok tehnološko najnaprednejšim izdelkom. Oblikovno se izdelek spogleduje z športnim segmentom, hkrati pa je vseeno dovolj eleganten, da spada tudi v ti. segment rjavih čevljev. Barvna koda izpostavlja higienski aspekt, intuitivno svetlobno informiranje o postopku pa še dodatno nadgrajuje uporabniško izkušnjo. Simetrija je z svojimi strokovnjaki poskrbela za oblikovanje, razvoj konstrukcije ter implementacijo za proizvodnjo.

Safesize uradna spletna stran

POGLEJ TUDI

SIMETRIJA

je multidisciplinarni oblikovalski in razvojni studio. Z razvojem izdelkov in oblikovalskimi rešitvami inovativno in smiselno opredmetimo želje naročnikov. Prepoznavnost izdelkov in blagovnih znamk gradimo z vsebino in s podobo, s čimer se domiselno dotaknemo uporabnikov. Vsakemu projektu se posvetimo celostno, za kar skrbi skupina strokovnjakov različnih strok.