Pony znamenito kolo

Gor kolesa d.o.o.

Prenova logotipa Pony in izbor barv, 2016

Kolesa Rog s svojo več kot 65-letno tradicijo predstavljajo simbol slovenske kolesarske industrije. Podjetje Gor kolesa d.o.o. je bilo ustanovljeno z namenom, da v letu 2017 kolesa Rog vrne na cesto in to z enim izmed svojih najbolj legendarnih proizvodov.

Pony. Znamenito kolo ki je zaznamovalo mladostna leta marsikoga se vrača. Novo, posodobljeno, z vsemi prednostmi, ki jih kot univerzalno mestno zložljivo kolo ima. Specifična oblika skrbi, da ga otroci ne prerastejo prehitro, da ga dame lahko vozijo v krilu, zaljubljenci se brezskrbno vozijo na prtljažniku, športniki z njim delajo trike in tekmujejo v vožnji na Vršič, tehnološki ozaveščenci pa izberejo sebi lastnega z vrhunsko opremo, ki je trenutno v trendu.

Simetrija je skrbela za oblikovanje specifičnih logotipov vezanih na pojavnost ter ciljne skupine: od nostalgične umerjenosti, urbane elegance, pa vse do športne igrivosti. Vse smo podkrepili še s skrbno izbranimi barvami in tako predvideli uporabnikove ambicije pri pojavnosti kolesa, ter s tem nadgradili vizualno identiteto funstalgije.

Rog bikes uradna spletna stran

POGLEJ TUDI

SIMETRIJA

je multidisciplinarni oblikovalski in razvojni studio. Z razvojem izdelkov in oblikovalskimi rešitvami inovativno in smiselno opredmetimo želje naročnikov. Prepoznavnost izdelkov in blagovnih znamk gradimo z vsebino in s podobo, s čimer se domiselno dotaknemo uporabnikov. Vsakemu projektu se posvetimo celostno, za kar skrbi skupina strokovnjakov različnih strok.