CIK-CAK

A-ANUBIS d.o.o.

Celostna grafična podoba, 2018

Cik-Cak je slovenska blagovna znamka podjetja A-Anubis d.o.o., ki snuje in izdeluje delovna oblačila. Pri razvoju izdelkov sledijo željam naročnika, ki jih združujejo z zahtevami in standardi dejavnosti ter posameznih delovnih mest. Glavno vodilo podjetja je najvišja kakovost izdelka.

Z naročnikom smo zasnovali močno in energično vidno identiteto blagovne znamke. Ta odraža trdno naravo delovnih področij, ki za varno opravljanje dela zahtevajo zaščitna oblačila. Znak blagovne znamke tvorijo ravne, ostre linije, ki v delu oblike abstraktno izrišejo šiv. Simbol smo nadgradili z energično barvo ter izborom fotografije.

V sklopu identitete smo razvili znak blagovne znamke, osnovne dopisne tiskovine, oglas, vrečke, označevanje vozil ter označevanje proizvodov.

POGLEJ TUDI

SIMETRIJA

je multidisciplinarni oblikovalski in razvojni studio. Z razvojem izdelkov in oblikovalskimi rešitvami inovativno in smiselno opredmetimo želje naročnikov. Prepoznavnost izdelkov in blagovnih znamk gradimo z vsebino in s podobo, s čimer se domiselno dotaknemo uporabnikov. Vsakemu projektu se posvetimo celostno, za kar skrbi skupina strokovnjakov različnih strok.