Demšar arhitekti

Demšar arhitekti d.o.o.

Spletna stran, 2015

V priznanem arhitekturnem biroju so želeli moderno spletno predstavitev. Pri oblikovanju arhitekturne zasnove spletne strani smo upoštevali dve smernici. Opravljeno delo in izvedeni projekti so edini pravi pokazatelj usposobljenosti izvajalca. Rezultat je spletna stran, ki omogoča naročniku takojšnji prikaz visokoresolucijskih fotografij projektov.

Uporabnik tako z vstopom na prvo stran vidi bistvo njihovega dela. Diskretna, vendar jasno vidna navigacija v nadaljevanju omogoča ‘one-click’ dostop do baze vseh projektov, brez potrebe po osveževanju strani. Intuitivni filter po projektih še dodatno olajša uporabniku iskanje poti do projektov iz področja, ki ga zanima. Jedrnata predstavitev biroja in kontaktni podatki se prav tako pripeljejo iz strani brez osveževanja strani. Spletna predstavitev je prilagojena za prenosne naprave vseh velikosti.

Stran lahko obiščete na: www.demsar-arhitekti.si

POGLEJ TUDI

SIMETRIJA

je multidisciplinarni oblikovalski in razvojni studio. Z razvojem izdelkov in oblikovalskimi rešitvami inovativno in smiselno opredmetimo želje naročnikov. Prepoznavnost izdelkov in blagovnih znamk gradimo z vsebino in s podobo, s čimer se domiselno dotaknemo uporabnikov. Vsakemu projektu se posvetimo celostno, za kar skrbi skupina strokovnjakov različnih strok.