Brix

Gonzaga d.o.o.

Pisarniško pohištvo Brix, 2012

Dejavnost podjetja Gonzaga je od vsega začetka osredotočena na proizvodnjo pohištva in opreme za javne ustanove in podjetja. Je naš dolgoletni poslovni partner, s katerim smo razvili in predstavili javnosti številne inovativne ideje.

Pisarniška oprema visokega cenovnega razreda Brix je ustvarjena, da pusti močan vtis. Uporabniku omogoča, da izrazi svoje kompetence, izbrani materiali in skrbno izdelani detajli pa zagotavljajo eleganco in prestiž. Noga je tisti oblikovni akcent, ki daje s svojo monumentalnostjo pečat celotnemu sestavu. Uporaba velikih ploskev z drznejšim furnirjem ali sijajno barvo postavlja pohištvo v osrednji fokus v prostoru.

POGLEJ TUDI

SIMETRIJA

je multidisciplinarni oblikovalski in razvojni studio. Z razvojem izdelkov in oblikovalskimi rešitvami inovativno in smiselno opredmetimo želje naročnikov. Prepoznavnost izdelkov in blagovnih znamk gradimo z vsebino in s podobo, s čimer se domiselno dotaknemo uporabnikov. Vsakemu projektu se posvetimo celostno, za kar skrbi skupina strokovnjakov različnih strok.