Poli protektor

Futura d.o.o. / Perutnina Ptuj d.d.

Zaščitni pokrov za Poli klobaso, 2015

Futura DDB je ena največjih in najuspešnejših oblikovalskih agencij v slovenskem prostoru. Je naš dolgoletni poslovni partner s katerim sodelujemo na področju razvoja izdelkov in industrijskega oblikovanja.

Preprost izdelek, ki izboljša uporabniško izkušnjo vsem porabnikom Poli klobase.

Zaščitni pokrov preprečuje izsuševanje odprtega dela klobase med hrambo v hladilniku. Izdelan je iz obstojne plastike, ki jo lahko peremo v pomivalnem stroju, hkrati pa je še vedno primerna za stik s hrano. Nežno erodirana površina pokrova omogoča dovolj oprijema, da ga je moč enostavno natakniti na klobaso. Ravna površina zaščitnega pokrova je namenjena shranjevanju v pokončnem položaju. Luknja v pokrovu omogoča enostavno natikanje, hkrati pa zmanjšuje kondenzacijo.

Poli uradna spletna stran / Poli protektor promocijksi video

 

POGLEJ TUDI

SIMETRIJA

je multidisciplinarni oblikovalski in razvojni studio. Z razvojem izdelkov in oblikovalskimi rešitvami inovativno in smiselno opredmetimo želje naročnikov. Prepoznavnost izdelkov in blagovnih znamk gradimo z vsebino in s podobo, s čimer se domiselno dotaknemo uporabnikov. Vsakemu projektu se posvetimo celostno, za kar skrbi skupina strokovnjakov različnih strok.