KIMI

Kimi d.o.o.

Prenova embalaž, 2015

Poslanstvo podjetja Kimi, ki je na slovenskem trgu prisotno že več kot 40 let, je zagotavljanje podpore na področju vzdrževanja visokih higienskih standardov pri profesionalni in zasebnih uporabnikih.

Za podjetje smo zasnovali novo vizualno podobo embalaž, ki je prilagojena ključnemu  segmentu, to je profesionalnim uporabnikom. Sistem embalaž izžareva bistvo blagovne znamke Kimi, njeno osebnost, slog, poslanstvo in filozofijo. Dizajn embalaže vsebuje odmevno sporočilo, ki zagotavlja konkurenčnost na trgu.

Za podjetje smo oblikovali tudi novo plastenko za litrska pakiranja, ki s svojim oplemenitenim videzom in dovršeno funkcionalnostjo pomembno dopolnjuje novo vizualno podobo in posledično pripomore k uspešnemu marketinškemu komuniciranju.

POGLEJ TUDI

SIMETRIJA

je multidisciplinarni oblikovalski in razvojni studio. Z razvojem izdelkov in oblikovalskimi rešitvami inovativno in smiselno opredmetimo želje naročnikov. Prepoznavnost izdelkov in blagovnih znamk gradimo z vsebino in s podobo, s čimer se domiselno dotaknemo uporabnikov. Vsakemu projektu se posvetimo celostno, za kar skrbi skupina strokovnjakov različnih strok.