Iskratel Innbox – Red Dot Design Award

GDS d.o.o. / Iskratel d.o.o.

Ohišje modema, 2010

reddot-logo-content

Iskratel je podjetje, ki vlaga v razvoj celovitih rešitev za komunikacijske potrebe, na področjih fiksne in mobilne tehnologije ter konvergenčnih omrežij.

Nagrada »Red Dot Design Award 2011«

V letu 2011 smo za centralno procesorsko enoto Innbox skupaj z naročnikom Iskratel in Gorenje design studio prejeli prestižno mednarodno nagrado Red Dot Design Award. Nagrada je namenjena najbolj inovativnim in tehnološko ter oblikovno dovršenim izdelkom na področju industrijskega oblikovanja.

Innbox odlikuje preplet funkcionalnosti in oblike. Modularnost uporabniku omogoča individualno prilagoditev sistema in fleksibilnost. Dodajanje in povezovanje modulov je enostavno, hitro (na klik) in cenovno ugodno.

POGLEJ TUDI

SIMETRIJA

je multidisciplinarni oblikovalski in razvojni studio. Z razvojem izdelkov in oblikovalskimi rešitvami inovativno in smiselno opredmetimo želje naročnikov. Prepoznavnost izdelkov in blagovnih znamk gradimo z vsebino in s podobo, s čimer se domiselno dotaknemo uporabnikov. Vsakemu projektu se posvetimo celostno, za kar skrbi skupina strokovnjakov različnih strok.