M TEHNIKA MAXI AMBIENT

Oprema poslovnih prostorov Maxi ambient, 2016

Blagovnica Maxi je v centru pozornosti že od samega odprtja leta 1971. Kot prva veleblagovnica s celovito ponudbo v Sloveniji že od začetka skrbi za razvoj nakupovalne kulture in uspešno zadovoljuje izbrane okuse zahtevnejših kupcev.

V pasaži veleblagovnice se nahaja trgovina Maxi ambient, ki kupcem nudi široko paleto tehničnih izdelkov in izdelkov za dom. Koncept trgovine, ki smo ga oblikovali, poveže izdelke višjega cenovnega razreda z zahtevami lokacije. Vizualna zasnovana je prodajno okolje, ki zadovlji izbrane okuse. Vtis višje kvalitete dosegamo z barvami, materiali, razporedeitvijo polic in opremo prodajnih mest. Črna barva govori o kvaliteti, bela o tehnologiji, leseni dekor uporabljen v trgovini, pa ambient zmehča ter ga naredi toplejšega. Kovinski nosilci so oblečene v iveral. Stropne lučke ter LED retro osvetlitev prodajnega mesta, še dodatno dviguje nivo ter daje vtis izjemnosti in občutek urejenosti. S tako kombinacijo se izognemo občutku prestiža, ki bi kupce lahko odbijal. Določeni izdelki, ki jih je potrebno poudariti, so izpostavljeni na premišljen način, tako da izdelki pridejo do izraza in ne preglasijo drug drugega. Na razpolago so tudi klasične police, za izdelke, ki so del osnovne ponudbe.

POGLEJ TUDI

SIMETRIJA

je multidisciplinarni oblikovalski in razvojni studio. Z razvojem izdelkov in oblikovalskimi rešitvami inovativno in smiselno opredmetimo želje naročnikov. Prepoznavnost izdelkov in blagovnih znamk gradimo z vsebino in s podobo, s čimer se domiselno dotaknemo uporabnikov. Vsakemu projektu se posvetimo celostno, za kar skrbi skupina strokovnjakov različnih strok.