AMZS

Futura d.o.o. / AMZS d.d.

Oprema poslovnih prostorov AMZS, 2010

Futura DDB je ena največjih in najuspešnejših oblikovalskih agencij v slovenskem prostoru. Je naš dolgoletni poslovni partner s katerim sodelujemo na področju razvoja izdelkov in industrijskega oblikovanja.

Z novo korporativno identiteto podjetja AMZS se je rodila tudi želja po enotnem oblikovanju prostorov. Skupaj s Futuro smo razvili dinamično in drzno pohištvo, kjer iz umirjenosti ostalih elementov sije rumena. Oblika modulov omogoča standardizacijo izgleda enot, ne glede na obliko in velikost prostora. Poslovni prostori s poenoteno vizualno podobo olajšajo uporabniku prepoznavanje, obljubljajo enako raven storitve in gradijo na prepoznavnosti blagovne znamke. Celostni pristop pri oblikovanju interierja smo zaokrožili s sistemom označevanja prostorov.

POGLEJ TUDI

SIMETRIJA

je multidisciplinarni oblikovalski in razvojni studio. Z razvojem izdelkov in oblikovalskimi rešitvami inovativno in smiselno opredmetimo želje naročnikov. Prepoznavnost izdelkov in blagovnih znamk gradimo z vsebino in s podobo, s čimer se domiselno dotaknemo uporabnikov. Vsakemu projektu se posvetimo celostno, za kar skrbi skupina strokovnjakov različnih strok.