Enerkon spletna stran

Enerkon d.o.o.

Spletna stran, 2015

Nova vizualna podoba spletne strani je del nadgradnje celostne grafične podobe podjetja Enerkon, katerega osnovna dejavnost je merjenje toplotne energije in vode v sistemih ogrevanja in sistemih za preskrbo z vodo. Pri snovanju koncepta spletne strani je bilo v ospredju izboljšanje uporabniške izkušnje modernega uporabnika, ki se v veliki meri preusmerja k uporabi mobilnih naprav.

Izziv je bil vzpostaviti intuitiven, poglobljen online katalog, ki omogoča enostavno in učinkovito iskanje ter brskanje po izdelkih. Hkrati je bilo zagotovljeno enostavno upravljanje s katalogom s strani podjetja in združitev z delovnimi procesi ter obstoječim delovnim okoljem in zmožnostim. Za zelo uspešno se je izkazala realizirana ideja ‘združitev profilov uporabnikov’. Stran je zasnovana za profesionalne in končne kupce, oba segmenta uporabnikov lahko zelo hitro in enostavno pridobijo želene informacije.

Spletno stran si lahko ogledate na: www.enerkon.si

POGLEJ TUDI

SIMETRIJA

je multidisciplinarni oblikovalski in razvojni studio. Z razvojem izdelkov in oblikovalskimi rešitvami inovativno in smiselno opredmetimo želje naročnikov. Prepoznavnost izdelkov in blagovnih znamk gradimo z vsebino in s podobo, s čimer se domiselno dotaknemo uporabnikov. Vsakemu projektu se posvetimo celostno, za kar skrbi skupina strokovnjakov različnih strok.