Poli Lunch Box

Futura d.o.o. / Perutnina Ptuj d.d.

Posodica za shranjevanje živil, 2015

Futura DDB je ena največjih in najuspešnejših oblikovalskih agencij v slovenskem prostoru. Je naš dolgoletni poslovni partner s katerim sodelujemo na področju razvoja izdelkov in industrijskega oblikovanja.

Poly Lunch Box je nastal zaradi potrebe po enostavnejšem prenašanju sendvičev Poli.

Podolgovata oblika je prilagojena obliki klasičnih sendvičev in seveda obliki poli klobase, tako asociativno govori o svoji namembnosti. Erodirana površina po celotnem delu preprečuje zdrs iz roke, medtem ko sijajno obdelan zgornji del daje vtis pomembnosti ter poudari priljubljeno blagovno znamko. Uporabljeni material je iz obstojne plastike, primerne za stik z živili in pranje v pomivalnem stroju.
Vsi robovi so zaobljeni, na notranji strani pa je gladka površina, kar olajša čiščenje in vzdrževanje.
Zaporni mehanizem je ergonomske oblike, bunkice na dnu Lunch Box-a pa preprečujejo razenje spodnjega dela.

Sila preprosto rokovanje, izčiščeni detajli ter ergonomska prilagojenost uporabniku je le del superlativov, ki si jih lasti Poli Lunch Box.

Poli uradna spletna stran / Poli Lunch Box promocijksi video

POGLEJ TUDI

SIMETRIJA

je multidisciplinarni oblikovalski in razvojni studio. Z razvojem izdelkov in oblikovalskimi rešitvami inovativno in smiselno opredmetimo želje naročnikov. Prepoznavnost izdelkov in blagovnih znamk gradimo z vsebino in s podobo, s čimer se domiselno dotaknemo uporabnikov. Vsakemu projektu se posvetimo celostno, za kar skrbi skupina strokovnjakov različnih strok.