V-Tex

Vending marketing d.o.o. / Enviro-Cool (UK) Ltd.

V-Tex naprava za hitro hlajenje pijač, 2013

Enviro-Cool je angleško podjetje, ki vlaga v razvoj novih, energijsko učinkovitih tehnologij za hlajenje. Vending Marketing je proizvajalec samopostrežnih avtomatov, ki jih razvije in izdela po specifikacijah naročnika. Skupaj tvorimo konzorcij za razvoj tehnologije za hitro hlajenje pijač.

V-Tex je hladilna naprava, ki v zelo kratkem času ohladi pijačo. Tehnologija, ki omogoča hitro hlajenje, je novi mejnik v razvoju panoge. Uporabniku omogoča, da hitro in varčno ohladi svojo najljubšo pijačo na temperaturo, ki mu v tistem trenutku najbolj prija.

Simetrija je bila kot strateški partner skupaj s podjetjem Vending marketing, zadolžena za celoten razvoj izdelka. Poleg oblikovanja izdelka smo pripravili vso dokumentacijo za izdelavo prototipov in idejni osnutek patentirane tehnologije popeljali do izdelka, s prepoznavno tržno vrednostjo. V-Tex je namenjen uporabi doma, v pisarni, gostinstvu in na dogodkih. Je visokotehnološki izdelek, kar poleg funkcionalnosti potrjuje tudi oblika in izbira materialov.

Uradni video naprave V-Tex.

POGLEJ TUDI

SIMETRIJA

je multidisciplinarni oblikovalski in razvojni studio. Z razvojem izdelkov in oblikovalskimi rešitvami inovativno in smiselno opredmetimo želje naročnikov. Prepoznavnost izdelkov in blagovnih znamk gradimo z vsebino in s podobo, s čimer se domiselno dotaknemo uporabnikov. Vsakemu projektu se posvetimo celostno, za kar skrbi skupina strokovnjakov različnih strok.